Bodemcafé Het Groene Woud - door Bodem Netwerk Brabant

Publicatiedatum: 25 februari 2017

Op 23 maart aanstaande staat er een Bodemcafé gepland in Het Groene Woud. Dit is het tweede Bodemcafé in een reeks die onder de vlag van het Bodem Netwerk Brabant wordt georganiseerd. Het Bodem Netwerk Brabant stimuleert dialoog en kennisdeling, om innovatief en duurzaam gebruik van de Brabantse bodem te stimuleren onder de agrarische gemeenschap. Met een reeks Bodemcafés biedt het een podium voor experts en ondernemers om die kennis en ervaring met elkaar te delen in een informele sfeer.

Reserveer 23 maart in je agenda en kom naar het Bodemcafé in Het Groene Woud. 

Brabant nodigt u van harte uit voor dit Bodemcafé. In de sfeervolle Gasthuishoeve te Boskant in Het Groene Woud luiden we de avond in met de lancering van het digitale platform van het Bodem Netwerk Brabant. Vervolgens vertellen drie inspirerende sprekers, Mark van Iersel, Sjaak Sprangers en Nick van Eekeren over hun (praktijk)ervaringen met duurzaam bodemgebruik in de streek en gaan we samen actief aan de slag met actuele vraagstukken.
 
Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. Het belooft, net als het eerste bodemcafé, een leerzame en gezellige avond te worden. Meldt je vóór 17 maart aan via het online aanmeldformulier.

 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud