Informatieavond over fondsen op woensdag 2 maart - Geef je nu op!

Publicatiedatum: 09 februari 2016

Het Groene Woud kent een grote groep betrokken inwoners. Ben jij zo iemand? Heb je of ben je betrokken bij een goed idee om Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken? Soms ontbreken de (financiële) middelen om de ideeën daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Streekhuis Het Groene Woud wil je hierbij ondersteunen, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten. Daarom wordt er op woensdag 2 maart een informatieavond over fondsen georganiseerd. De informatieavond vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur bij Rabobank Hart van Brabant in Oisterwijk.

De volledige uitnodiging kun je hier downloaden.

Aanmeldingen

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan tijdig aan door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com én info@more-projectbegeleiding.nl. Vermeld hierbij je naam, je initiatief en je contactgegevens (e-mail/telefoon).

Vervolg 2015

Vorig jaar in het najaar organiseerde Streekhuis Het Groene Woud in samenwerking met Marianne Muller van More Projectbegeleiding al eerder een informatieavond over fondsen. Daarnaast zijn er toen ook drie fondsenspreekuren georganiseerd. De avonden waren erg succesvol. Vandaar deze ook  in 2016 worden aangeboden, maar dan in iets gewijzigde opzet.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud