Meld je klus aan bij NLdoet!

Publicatiedatum: 14 december 2016

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Heb jij met je stichting, vereniging, school of nog een klus waarvoor je extra mankracht nodig hebt? Grijp je kans en meld je klus voor 31 januari 2017 aan voor NLdoet. Je komt dan in aanmerking voor een financiële bijdrage van maximaal vierhonderd euro om je klus uit te voeren.

In Het Groene Woud worden veel initiatieven opgepakt. Initiatieven die ervoor zorgen dat het gebied nog mooier wordt om in te wonen, te werken en van te genieten. Soms zijn er klussen waar je als organisatie zelf niet aan toekomt of die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het planten van bloemen en bomen in een bepaald gebied of het opknappen van een speelveldje. Voor dit soort initiatieven is NLdoet een mooie oplossing.

Een klus aanmelden

Door je klus aan te melden bij NLdoet, komt het op de website NLdoet te staan. Vrijwilligers kunnen zich via de website aanmelden om mee te helpen. Daarom is het belangrijk om iedereen te laten weten dat je meedoet. Deelname aan NLdoet kan dus ook nog eens extra promotie opleveren! Je kunt je klus aanmelden via Mijn Oranje Fonds. Vermeld hierbij een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus, de contactpersoon, het gewenste resultaat en het aantal vrijwilligers dat nodig is. Kijk voor meer informatie over deelname op www.nldoet.nl/hoe-kunt-u-meedoen-0.

Bouw schutskooi Liempde - Foto: Ruud van Nooijen

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud