Ondernemen aan de Groene Corridor: prijsvraag voor start-ups en ondernemers

Publicatiedatum: 14 juli 2016

Een prijsvraag voor start-ups en ondernemers die mogelijkheden zien aan de Groene Corridor, graag vernieuwende concepten bedenken en duurzaam doen.

Met de ontwikkeling van de Groene Corridor tot een aantrekkelijke groene verbinding ontstaan er kansen voor nieuw ondernemerschap. Alle ideeën, die de beleefbaarheid van de Groene Corridor versterken en een aantrekkelijk aanbod bieden voor bezoekers en passanten zijn welkom.

Ondernemers met een origineel en haalbaar plan worden uitgedaagd mee te doen aan de prijsvraag “Ondernemen aan de Groene Corridor”. De prijsvraag staat open voor  zowel start-ups als bestaande ondernemingen met een nieuw concept. Na twee selectierondes worden de drie meest kansrijke plannen geselecteerd. De indieners van deze plannen worden in het vervolgtraject op diverse manieren ondersteund en geadviseerd bij de uitwerking en realisatie van hun plannen.

Geïnteresseerd?

Meer informatie is te vinden in de flyer. Belangstellenden kunnen zich via een inschrijfformulier via deze link aanmelden. Na aanmelding ontvang je een informatiepakket met info over de selectievoorwaarden en –procedure. Tot 1 augustus 2016 kunnen ideeën worden ingediend. 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud