Open Wijndagen bij Winery & Herbs in Schijndel

Publicatiedatum: 17 september 2016

Op zaterdag 24 en zondag 25 september is Winery & Herbs in Schijndel dé plek voor alle nieuwsgierige wijnliefhebbers. Het bezoekerscentrum van Het Groene Woud stelt dan zijn deuren open voor de Open Wijndagen. Bezoekers mogen proeven van allerlei soorten wijnen. Ook zijn er regelmatig rondleidingen en wordt er uitgebreid informatie gegeven over de druiventeelt en hoe wijnen gemaakt worden. De Open Wijndagen zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Winery & Herbs, gelegen aan de Boxtelseweg 23, staat voor het zien, proeven, voelen en ervaren van de tuinbouw. Er bevindt zich onder meer een wijngaard, kruidentuin en streekwinkel. Winery & Herbs maakt witte en rode druivenwijnen. Ook produceert zij vruchtenwijnen. De wijngaard is in 2012 uitgezet in de vorm van het labyrint van Chartres. Er zijn totaal 845 druivenstokken op een oppervlakte van 3.000 m2. Tijdens de Open Wijndagen kan iedereen de wijngaard bezoeken, een rondleiding krijgen en proeven van de verschillende wijnen die Winery & Herbs te bieden heeft. Het smaakpallet wordt hoe dan ook geprikkeld.

Bezoekerscentrum

Als bezoekerscentrum van Het Groene Woud biedt Winery & Herbs alle (achtergrond)informatie om op pad te gaan in de omgeving. Een bezoek aan de Open Wijndagen kan daardoor goed gecombineerd worden met een mooie wandel- of fietstocht door Het Groene Woud. Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina van Winery & Herbs.


De wijngaard in de vorm van het labyrint van Chartres

De wijngaard in de vorm van het labyrint van Chartres

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud