Programma Landschapstriënnale 2020 bekend - Veel locaties in Het Groene Woud

Publicatiedatum: 30 oktober 2019

Op 23 oktober 2019, tijdens de Dutch Design Week 2019, vond op Strijp-S in Eindhoven de bekendmaking plaats van de contouren van het programma van de Landschapstriënnale 2020. In de bijeenkomst schetsten de initiatiefnemers voor het eerst voor een breder publiek wat er volgend jaar op de planning staat in Brabant.

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale (LT) ergens in Nederland georganiseerd. De vijfde editie wordt gehouden in september 2020 op verschillende locaties in Van Gogh Nationaal Park (in oprichting). Hier vinden rond het thema ‘High Green – Innovating the Landscape’ naar verwachting tien zogenoemde Landschapslaboratoria plaats om vernieuwende oplossingen te vinden die de druk op het Nederlandse landschap helpen te verlichten en de kwaliteit ervan helpen verhogen.

Veel Landschapslaboratoria vinden plaats in Het Groene Woud en snijden voor ons Nationaal Landschap belangrijke thema's aan.

Het volledige nieuwsbericht en een overzicht van alle Landschapslaboratoria kun je vinden op de site van de Landschapstriënnale.

 

 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud