Word jij hét gezicht van Het Groene Woud tijdens evenementen?

Publicatiedatum: 18 april 2016

Het bruist in Het Groene Woud! Op verschillende plaatsen in het gebied worden er activiteiten en evenementen georganiseerd die een relatie hebben met Nationaal Landschap Het Groene Woud. Deze evenementen richten zich bijvoorbeeld op natuur, landschap, cultuurhistorie of streekproducten. Vaak is hier de mobiele promotiestand van Het Groene Woud te vinden (met daarbij ons springkussen). Om dit ook in de toekomst te blijven doen, is Het Groene Woud op zoek naar inwoners die deel willen nemen aan een nieuw op te zetten pool om, tegen een passende vergoeding, enkele keren per jaar de promotiestand te bemensen. Word jij hét gezicht van Het Groene Woud?

Wanneer je deelneemt aan de pool, word je gevraagd om enkele keren per jaar aanwezig te zijn bij evenementen in Het Groene Woud. Je krijgt een rol bij de mobiele promotiestand om bezoekers enthousiast te informeren over ons wonderschone gebied en uitleg te geven over wat er te doen en te beleven is. Iedereen die deelneemt wordt vooraf goed geïnformeerd. Daarnaast ben je altijd met tweeën bij de promotiestand en sta je met iemand die veel over Het Groene Woud weet. Het is de bedoeling om van het begin tot het eind van het evenement aanwezig te zijn. Mocht je maar een dagdeel kunnen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.  

Vergoeding

Als je deelneemt aan de pool, krijg je daar ook iets voor terug. Naast een leuke dag, ontvang je een vergoeding van 15 euro per deelgenomen evenement. Daarnaast ontvang je aan het eind van het jaar een cadeaupakket. Voorwaarde is wel om minimaal twee keer per jaar de promotiestand te bemensen. Als je lid bent van een heemkundekring of natuurvereniging in Het Groene Woud, dan mag je ook je eigen organisatie promoten tijdens het evenement.

Interesse?

Heb je interesse en wil je graag deelnemen aan de pool? Stuur dan een e-mail naar communicatieteam@hetgroenewoud.com. Het communicatieteam neemt vervolgens contact op om tot nadere afspraken te komen. De voorlopige planning van de evenementen kun je hier downloaden. Mochten er evenementen aan toegevoegd worden, dan maakt het communicatieteam dit bekend bij de mensen die lid zijn van de pool met de vraag of er iemand zin en tijd heeft om die dag Het Groene Woud te vertegenwoordigen.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud