Word Vriend, win een boek! - Exclusieve actie voor Vrienden van Nationaal Landschap Het Groene Woud

Publicatiedatum: 16-01-2020

Iedereen die Vriend is van Nationaal Landschap Het Groene Woud maakt kans op een boek uit de collectie van het Nationaal Landschap. Elk kwartaal worden via loting drie Vrienden gekozen die een publicatie mogen uitkiezen. De gelukkige winnaars van het vierde kwartaal van 2019 zijn de heer F. van Rijthoven, Bureau Overland en Stichting Voedselbosbouw Nederland. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen van Het Groene Woud en kunnen een keuze maken uit de beschikbare boeken.

Wie Vriend is van Nationaal Landschap Het Groene Woud draagt natuur en landschap een warm hart toe en levert een maatschappelijk verantwoorde bijdrage aan de eigen leefomgeving. Vrienden zetten die wens om in financiële steun; met hun bijdrage krijgt Landschapsfonds Het Groene Woud middelen om projecten te ondersteunen die het landschap en de leefomgeving van Het Groene Woud mooier, aantrekkelijker en waardevoller maken.

Gratis of met korting

Vrienden van Het Groene Woud krijgen daar ook wat voor terug. Zo worden ze uitgenodigd voor themabijeenkomsten en -dagen, ontvangen ze maandelijks een nieuwsbrief met actuele berichten uit Het Groene Woud en kunnen ze rekenen op gratis diensten of kortingen.

Boekenactie

Vrienden van Het Groene Woud maken kans op een gratis publicatie over Het Groene Woud. Aan het einde van elk kwartaal worden door Ger van den Oetelaar, lid van het hoofdbestuur van Het Groene Woud, drie Vrienden middels loting geselecteerd. Zij mogen een boek kiezen uit de collectie van Nationaal Landschap Het Groene Woud. De gelukkige winnaars van het vierde kwartaal van 2019 zijn de heer F. van Rijthoven, Bureau Overland en Stichting Voedselbosbouw Nederland. Hans Bleumink van Bureau Overland heeft het boek ‘Gemeint en gemeenschap’ inmiddels ontvangen uit handen van Ger van den Oetelaar.

Aanmelden Vriend van Het Groene Woud

Vriend worden biedt meer voordelen! Vriend worden kan individueel maar ook als bedrijf of (vrijwilligers)organisatie. Ook Vriend worden van Nationaal Landschap Het Groene Woud? Dat kan vanaf 50 euro per jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.jouwgroenewoud.com/vriend

Ger van den Oetelaar (links) overhandigt het boek ‘Gemeint en gemeenschap’ aan Hans Bleumink van Bureau Overland.

Foto uit eigen collectie van Nationaal Landschap Het Groene Woud.

 

Deel dit bericht

Reageer op dit bericht

Naam
E-mailadres
Schrijf uw bericht...

 

Overige berichten

Brabantse aanpak leidt tot Van Gogh Nationaal Park - Van Gogh NP eerste Nationale Park nieuwe stijl in Nederland
Van Gogh NP: Nationaal Park Nieuwe Stijl
You(th) Challenge, het jongerenprogramma van Het Groene Woud
Het fermentatieproces van bokashi nader bekeken
Onderzoek naar de effectieve organische stof in mestsoorten
*GEANNULEERD - NIEUWE DATUM VOLGT LATER* Thema-avond financiering natuur- en landschapsprojecten op di. 7 april a.s.
ECCO Masterclass en Energiecafé schetsen kansen voor lokale energie initiatieven
Boek ‘Terugblik ter herinnering. De Tweede Wereldoorlog in Erp, Boerdonk en Keldonk’ gerealiseerd met steun van Boekenfonds Het Groene Woud
Natuurbrug De Mortelen in Het Groene Woud geeft herten en ander wild de ruimte
... in Het Groene Woud