Strijd barst los: Wie ...in Het Groene Woud wordt de Brabantste Brabander?

Publicatiedatum: 19-03-2012

De strijd om de Brabant Awards is afgelopen dinsdag 13 maart los gebarsten. De Brabant Awards is dé zoektocht naar de Brabantste Brabander. Voor ons is dat natuurlijk niemand minder dan een inwoner van Het Groene Woud! Jij kan helpen door tot zondag 15 april 2012 jouw favoriete Brabander in te schrijven op de website www.brabantawards.nl

Succes en sfeer
Onze favoriete Brabander is natuurlijk iemand uit Het Groene Woud. Ken jij iemand die zich inzet voor ons prachtige landschap? Die alles weet over de dieren in Het Groene Woud? Die zich optimaal inzet voor het ondernemerschap, zijn omgeving betrek bij het ontwikkel van onze prachtige regio, een boegbeeld is... etc. Nomineer hem of haar vandaag nog voor een Brabant Award! Er zijn drie awards: voor de Brabantste Brabander, de Brabantste student en het Brabantste bedrijf. Je mag in alle categorieën nomineren.

Jouw favoriet
Heb jij al een favoriet uit Het Groene Woud? Bijvoorbeeld een vriendin waar je zo trots op bent, die slimme klasgenoot die zich inzet voor het landschap, of een familielid die Het Groene Woud tot in de puntjes kent. Of misschien werk jij wel bij een bedrijf uit Het Groene Woud? Het gaat bij de Brabant Awards om grote én kleine verhalen. Denk bijvoorbeeld ook aan de buurvrouw die iedere morgen een wandeling maakt in de bossen van Het Groene Woud. Of verkoopt je Brabantse neef kisten vol streekproducten? Nomineer hem of haar dan op BrabantAwards.nl!

Een deskundige jury kiest uit de nominaties vier finalisten per categorie. Deze finalisten strijden vanaf donderdag 28 april 2012 om de felbegeerde awards. Dat doen ze door zo veel mogelijk stemmen te verzamelen op de website. Degene met de meeste stemmen wint een Brabant Award 2012! De finale vindt plaats op vrijdag 25 mei 2012.

Doe mee en win!
Door te nomineren of te stemmen kun je mooie prijzen winnen. Zoals een gloednieuwe iPad, kaarten voor Brabant Open Air of kaarten voor de finale van de Brabant Awards. Ga dus snel naar www.brabantawards.nl of naar www.facebook.com/dandenkjeaanbrabant en schrijf jouw favoriet in. 

Di 23 april: Onthulling Bestse Klomp bij Klompenfabriek Van der Velden
Paul Hazenberg eerste BodemTopper van Carbon Valley
Onderzoek: doet stikstof de opbrengst van sorghum goed?
SPPiLL verkent mogelijkheden voor dorpswindmolen in Liempde - Succesverhaal Coöperatie Zuidenwind in Midden-Limburg inspiratiebron voor Het Groene Woud
Feestelijke start gemeenschapsarcheologie-project in Het Groene Woud
Melkveehouder Martijn Muskens: 'Kijk, frisgroene gewassen. Daar word ik blij van'
Melkveehouder Martijn Muskens: 'Kijk, frisgroene gewassen. Daar word ik blij van'
Klompenmakerij Van Kaathoven viert 100ste verjaardag met open dag op 13 april a.s.
Oude technieken en nieuwe verdienmodellen vinden elkaar in de Klompenwerkplaats van de Toekomst
... in Het Groene Woud