Doeboek voor Groene Woudlopers

Met het Doeboek voor Groene Woudlopers kunnen kinderen en hun ouders op pad in Het Groene Woud om er de leukste ontdekkingen te doen. Het vrolijk vormgegeven boek staat vol natuurweetjes, eropuit-tips, spelletjes, recepten, doedingen en allerlei bonnen voor gratis verrassingen. Het is geschreven door de Bossche kinderboekenschrijfster Annemarie Bon. De opbrengst gaat naar leuke projecten voor en (zoveel mogelijk ook) door kinderen.

Opbrengst voor kindernatuurprojecten

Het Doeboek is gemaakt zonder winstoogmerk. De opbrengst komt ten goede aan projecten die de natuur en het landschap in Het Groene Woud versterken en die bij voorkeur geschikt zijn voor kinderen. Bij aanvang besliste een kinderjury mee welke projecten gerealiseerd worden. Iedereen met een goed idee kon dat insturen en maakt kans op een bijdrage aan de uitvoering. Hoe meer boeken er verkocht worden, hoe meer leuke kindernatuurprojecten er gerealiseerd kunnen worden!

Het Doeboek voor Groene Woudlopers kost 5 euro en is te koop bij vele verkooppunten.  Ga op pad met dit vrolijke boek en beleef leuke avonturen in Het Groene Woud.

Interview

In maart 2013 werd Annemarie Bon, schrijfster van het Doeboek, geïnterviewd door Radio Best. Je kunt dit interview hieronder terugluisteren.

 

 

... in Het Groene Woud