Meer biodiversiteit in Het Groene WoudProjecteigenaar: Stichting Landschap, Natuur en Milieu Haaren (LNMH)

Projectbeschrijving

Dit project is inmiddels nagenoeg afgerond. De eindrapportage is hier te downloaden.

Stichting Landschap, Natuur en Milieu Haaren (LNMH) en Streekfonds Het Groene Woud dagen inwoners van Het Groene Woud uit om met creatieve ideeën te komen voor meer biodiversiteit in dit Nationaal Landschap. De beste ideeën voor meer variatie in planten, bomen en diersoorten ontvangen een financiële bijdrage om de creatieve hersenspinsels daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Het Groene Woud kent een rijke schakering aan flora- en faunasoorten. Deze is kwetsbaar. Een toekomstbestendige biodiversiteit vraagt om nog meer variatie in planten, bomen en diersoorten. Groepen particulieren en clubs de de natur een warm hart toedragen, worden van harte uitgenodigd om hiervoor met ideeën te komen. Voor de beste ideeën liggen vouchers klaar van 250 euro, 500 euro en 1000 euro om ze ook echt te realiseren. Streekfonds Het Groene Woud heeft hiervoor in totaal 10.000 euro beschikbaar gesteld.

Het biodiversiteitsproject loopt vanaf 1 september 2017. De vouchers worden in verschillende rondes toegekend. De eerste deadline was 30 september 2017. De tweede ronde start op 1 januari 2018 en loopt tot medio februari 2019. Je kunt een projectidee indienen bij de LNMH. Wil je een aanvraagformulier? Stuur dan een mail naar lnmh.projecthgw@gmail.com

Planning

 

Contactgegevens

Tiny Vermeer
Hoge Raam 5
5268 KK Helvoirt

T: 06-22123917
E: vermeerduurzamediensten@gmail.com
W: www.lnmh.nl

Fotoalbum

... in Het Groene Woud