Wandel- en fietsapp Routes in HGW

Wandelen of fietsen met je smartphone als gids? Het kan met de geavanceerde wandel- en fietsapp Routes in Het Groene Woud. Uniek: de app combineert navigatie met informatie, ook offline. Daarmee vind je met deze app altijd je weg (ook als je geen bereik hebt) én kom je alles te weten over de bezienswaardigheden die op je route liggen.

De app is te downloaden in de App Store en Google Play.

De nieuwe, handzame app laat wandelaars en fietsers  eenvoudig navigeren over de juiste paden en wegen. Onderweg geeft de app veel informatie en tal van weetjes over bijzondere locaties op je route. De wandelroutes variëren in lengte van 7 tot 23 kilometer, de fietsroutes van 27 tot 48 kilometer. 

Aansluiten?

Gemeenten en andere projecten die beschikken over mooie routes zijn van harte welkom om aan te sluiten. Neem dan contact op met Het Groene Woud via communicatie@hetgroenewoud.com

Krachtenbundeling

De app Routes in Het Groene Woud is het resultaat van een krachtenbundeling tussen SPPiLL, de gemeente Boxtel en RKO uit Lennisheuvel. SPPiLL is een semi-professionele vrijwilligersorganisatie in Liempde die samen met landeigenaren een fiks aantal wandel- en fietsroutes voor de route-app ontwikkelde. RKO is een vrijwilligersorganisatie uit Lennisheuvel die naast diverse routes in en om het dorp ook de NS-route ‘Hart van Het Groene Woud’ (die door het edelhertengebied in De Scheeken loopt) ontwikkelde. Ook deze NS-route is opgenomen in de nieuwe routeapp als een set edelhertenroutes: de NS-variant met een lengte van 14,5 kilometer en een langere variant van 22 kilometer met een lus over Liempde.

... in Het Groene Woud