Wie is Het Groene Woud?

Om de doelstelling van Het Groene Woud te realiseren werken vele partijen samen, waaronder:

Gemeenten Best, Boxtel, Haaren, HeusdenMeierijstad, Oirschot, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel, Vught, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven

Waterschappen De Dommel en Aa en Maas

Terreinbeheerders Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap

Provincie Noord-Brabant

Landschapsfonds Het Groene Woud

ZET

Streekhuis

Het Groene Woud heeft een hoofdbestuur dat tevens het bestuur van Stichting Nationaal Landschap Het Groene Woud vormt. Dit bestuur is verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisering van de doelstellingen van Het Groene Woud en stuurt ook de medewerkers aan die werkzaam zijn binnen Streekhuis Het Groene Woud in Liempde. Het Streekhuis is het hart van de uitvoering van Het Groene Woud.

Betrokken

Naast Stichting Streekhuis Het Groene Woud is ook Landschapsfonds Het Groene Woud nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling van Het Groene Woud. 
Landschapsfonds Het Groene Woud heeft als doelstelling om projecten die de kernkwaliteiten van Het Groene Woud versterken financieel te ondersteunen en hier financiën voor te vergaren, onder meer via vrienden, partners en dienstenpartners van Het Groene Woud en via donaties.

Het Streekhuis en het Landschapsfonds werken samen om Het Groene Woud gezamenlijk te ontwikkelen. Het samen oppakken van de communicatie van Het Groene Woud is hiervan het eerste resultaat.

... in Het Groene Woud