Zelf fondsen werven

Sinds september 2015 organiseert Stichting Nationaal Landschap Het Groene Woud regelmatig een fondsenavond, roulerend door het gebied, een workshop en op verzoek een masterclass.

Fondsenspreekuur

Als inwoner van Het Groene Woud heb je wellicht ideeën om ons gebied nog mooier, aantrekkerlijker of leefbaarder te maken. Het kan zijn dat de benodigde (financiële) middelen je daarvoor ontbreken. Streekhuis Het Groene Woud wil je daarbij ondersteunen door middel van het organiseren van onder meer het Fondsenspreekuur. Je bent hier meerdere keren per jaar van harte welkom als initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer, vereniging of stichting in Het Groene Woud. De kosten hiervoor bedragen 50 euro (exclusief btw) per gesprek. 

Fondsenmatching via Werkplaats Het Groene Woud

Werkplaats Het Groene Woud is de online digitale marktplaats van Het Groene Woud. Mensen vinden er elkaar. Ze komen er samen om nieuwe initiatieven en projecten te ontwikkelen en te realiseren. Ondernemers, verenigingen, organisaties en particulieren kunnen op zoek gaan naar extra handen, materialen, advies en simpelweg hele goede ideeën. Of ze bieden juist iets aan. Zo dragen initiatiefnemers en aanbieders samen bij aan de versterking van natuur, landschap, leefbaarheid en bedrijvigheid in Het Groene Woud. 

www.werkplaatshetgroenewoud.com

Relevante presentaties

Hieronder vind je enkele presentaties die gerelateerd zijn aan fondsenwerving.

 

... in Het Groene Woud