Zelf fondsen werven

Sinds september 2015 organiseert Stichting Het Groene Woud regelmatig een fondsenavond, roulerend door het gebied, een workshop en op verzoek een masterclass.

Informatieavond over fondsen en fondsenspreekuur

Als inwoner van Het Groene Woud heb je wellicht ideeën om ons gebied nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken. Het kan zijn dat de benodigde (financiële) middelen je daarvoor ontbreken. Streekhuis Het Groene Woud wil je daarbij ondersteunen door middel van het organiseren van onder meer een informatieavond over fondsen en een fondsenspreekuur. Je bent hier meerdere keren per jaar van harte welkom als initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer, vereniging of stichting in Het Groene Woud.

  • Tijdens de informatieavond over fondsen krijg je uitgebreide algemene informatie over fondsen: wat zijn fondsen, hoe werken ze op welke specifiek thema’s richten ze zich. De kosten bedragen € 30 per persoon (incl btw). Vrienden, partners en donateurs krijgen een korting van € 15.
  • Tijdens het fondsenspreekuur krijg je een maatwerkadvies, specifiek voor jouw project. Door een professsionele expert op het gebied van fondsenwerving en projectfinanciering. De kosten bedragen € 60 per advies (incl btw).

De datums van zowel de informatieavonden als de fondsenspreekuren worden tijdig bekendgemaakt via de periodieke nieuwsbrief en social media van Het Groene Woud.

Fondsenmatching via Werkplaats Het Groene Woud

Werkplaats Het Groene Woud is de online digitale marktplaats van Het Groene Woud. Mensen vinden er elkaar. Ze komen er samen om nieuwe initiatieven en projecten te ontwikkelen en te realiseren. Ondernemers, verenigingen, organisaties en particulieren kunnen op zoek gaan naar extra handen, materialen, advies en simpelweg hele goede ideeën. Of ze bieden juist iets aan. Zo dragen initiatiefnemers en aanbieders samen bij aan de versterking van natuur, landschap, leefbaarheid en bedrijvigheid in Het Groene Woud. 

www.werkplaatshetgroenewoud.com

Relevante presentaties

Hieronder vind je enkele presentaties die gerelateerd zijn aan fondsenwerving.

 

... in Het Groene Woud