Bijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Regelmatig organiseert Het Groene Woud themabijeenkomsten. Deze vinden óf op locatie plaats, of in het Streekhuis in Liempde. De ene keerzal er een inhoudelijk thema centraal staan, de maand erna staat in het teken van randvoorwaardelijke/financiële aspecten.

Op deze wijze willen we je ondersteunen om je initiatief te verbeteren door kennis en ervaring met anderen te delen.

Binnen de themabijeenkomsten worden een of meerdere cases aangedragen, waarbij de initiatiefnemer (casehouder) knelpunten aan de orde stelt en vragen neerlegt. Mede-initiatiefnemers, ervaringsdeskundigen en professionals zullen tijdens de bijeenkomsten de ‘casehouder’ zoveel mogelijk voorzien van adviezen en oplossingen. Hiermee kan hij/zij verder met de verdere ontwikkeling of uitvoering van het initiatief. Ook is voldoende tijd ingepland om vragen te beantwoorden van alle geïnteresseerde aanwezigen.

Wil je je initiatief verder ontwikkelingen? Meld je dan aan via de mail aan streekhuis@hetgroenewoud.com onder vermelding van je naam, je initiatief en je contactgegevens (mail/telefoon) en natuurlijk je specifieke vraag die jij graag in wilt brengen bij een themabijeenkomst.

 

 

... in Het Groene Woud