Het grootste tapasdiner van Het Groene Woud zoekt hobbykoks

Publicatiedatum: 14-05-2017

Op zondag 24 september wordt de derde editie van ‘Proef Lokaal Liempde, ’t Grootste Tapasdiner van Het Groene Woud’ georganiseerd. D´n Tip in Liempde wordt op deze dag omgetoverd tot culinair centrum waar professionele koks, hobbykoks en leveranciers uit Liempde en de regio heerlijke streekgerechten presenteren. Met meer dan 1.500 bezoekers was de editie van vorig jaar wederom zeer geslaagd. Nieuwe koks - professionals en hobby-koks - kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan dit evenement op 24 september a.s.

Bij Proef Lokaal Liempde presenteren koks de lekkerste gerechtjes, gemaakt van ingrediënten uit de streek. Dit wordt omlijst met optredens van diverse muzikale artiesten. Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten. In 2016 deden er maar liefst tien hobbykoks en tien professionele koks mee aan Proef Lokaal Liempde. Bij de editie van 2017 is er ruimte voor een beperkt aantal extra koks. De organisatie is in handen van SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) in samenwerking met Hofkapel De Kromploegers uit Liempde. Kijk voor een sfeerimpressie van Proef Lokaal Liempde op het YouTube-kanaal van SPPiLL. Het laatste nieuws staat op facebookpagina Proef Lokaal Liempde.

Aanmelden

Professionele en hobbykoks die mee willen doen aan Proef Lokaal Liempde 2017 kunnen zich aanmelden bij SPPiLL via proeflokaalliempde@gmail.com of 06-47018879. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 13 juni. Op woensdagavond 14 juni vindt er een informatieavond plaats voor alle deelnemers aan Proef Lokaal Liempde.

Proef Lokaal Liempde - editie 2016

Deel dit bericht

Reageer op dit bericht

Naam
E-mailadres
Schrijf uw bericht...

 

Overige berichten

Tuinderij de Es in Haaren en Het Groene Woud bundelen krachten in aandacht voor gezond en duurzaam voedsel
Het Gezond Voedselplan brengt duurzame en lokale producten dichtbij
Het Groene Woud onverminderd energiek
Jubilerend Streekpark Klein Oisterwijk ontvangt Groene Handdruk
Maatwerk advies fondsenwerking in Het Groene Woud op woensdag 14 juni
Vijftig jarig Streekpark Klein Oisterwijk ontvangt Bravo Brabant!
Informatieavond over fondsen op donderdag 11 mei - Meld je nog aan!
Streekfonds Het Groene Woud zoekt organisatie voor biodiversiteitsproject
Splinternieuwe natuur in Nationaal Landschap Het Groene Woud
... in Het Groene Woud