Bezoekerscentra

Het Groene Woud is het beste te ontdekken vanuit een van de acht bezoekerscentra in het gebied. Het zijn de toegangspoorten van het gebied. Ieder bezoekerscentrum vormt een handig startpunt voor een bezoek aan Het Groene Woud.

Rustig wandelen, actief fietsen, lekker eten, heerlijk relaxen of de natuur verkennen? Alle bezoekerscentra geven interessante en relevante informatie over Het Groene Woud, educatieve informatie over natuur en cultuurhistorie en tips over routes om te fietsen, wandelen, kanoën of paardrijden. Ook zijn er kaarten, (natuur)boeken en leuke dingen voor kinderen te koop. Vragen worden beantwoord door deskundige medewerkers. 

Unieke verhalen

Daarnaast vertelt iedere poort van Het Groene Woud een eigen verhaal via spannende activiteiten, interessante excursies en actieve workshops. Ieder centrum is uniek. Bezoek ze allemaal, want vanuit de acht thema’s ontdek je telkens weer een andere, bijzondere kant van Het Groene Woud.

De gezamenlijke folder van de bezoekerscentra is hier als PDF te downloaden.

Voor meer informatie over Het Groene Woud en voor leuke toeristische uitstapjes kun je ook prima terecht op de website van VVV Het Groene Woud.

 

... in Het Groene Woud