Kom naar Het Groene Woud als bezoeker

Het Groene Woud, centraal gelegen binnen de stedendriehoek 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, ademt als groene long tussen deze drie steden en biedt vertier en ontspanningen voor iedereen!

Het Groene Woud is een gebied waar voor natuurliefhebbers volop te genieten en te beleven valt. Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door de afwisselende landschappen. Van de slingerende beken in het Dommeldal, via de Oisterwijkse Bosse en Vennen tot de paarse heidevelden in de Kampina. De Scheeken of het Wijboschbroek: ook al zo prachtig!

Ook cultuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken in Het Groene Woud. De oude dorpskernen van bijvoorbeeld Oisterwijk en Oirschot zijn pareltjes. Een leuk uitje voor kinderen? kom naar Best Zoo of het Oertijdmuseum in Boxtel. Er zijn vele mogelijkheden.

In Het Groene Woud is het heerlijk toeven voor bourgondiërs! Er zijn talloze gezellige eet- en drinklocaties. Of nog leuker: kom overnachten op een van de vele unieke stekkies in het gebied.

Bovenal is Het Groene Woud gastvrij en veelzijdig: voor jong en oud, voor actie en ontspanning, voor natuur en cultuur, voor een kort bezoek of een langer verblijf.

Van harte welkom!

... in Het Groene Woud