27 november: Maatwerk advies fondsenwerving voor en door Het Groene Woud

Publicatiedatum: 07 november 2017

Als inwoner van Het Groene Woud, voel je je betrokken bij ons mooie gebied. Sterker nog; je hebt zelf ongetwijfeld ideeën over hoe Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken is. Streekhuis Het Groene Woud wil je daarbij graag ondersteunen door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zoals Maatwerk Fondsenavonden. Ben je een initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer, vereniging of stichting in Het Groene Woud? Heb je een speciale vraag over het werven van fondsen voor jouw initiatief? Dan willen we je graag uitnodigen om je initiatief aan te melden voor een van de Maatwerk Fondsenavonden, zodat je een advies op maat krijgt over werving van fondsen.

Advies op maat

Dit najaar wordt een Maatwerk Fondsenavond georganiseerd. Doel is om meer kennis over fondsen te verkrijgen, specifiek van toepassing op jouw initiatief en daarmee de realisatie van jouw projectidee dichterbij te brengen. Heb je een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen in Nederland die hiervoor wél mogelijkheden bieden. Het Streekhuis Het Groene Woud organiseert met Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding uit Best deze Maatwerk Fondsenavond. Marianne Muller ondersteunde eerder vele grote projectaanvragen in Noord-Brabant en in Het Groene Woud.

Aanmelden initiatief

Om je op de Maatwerk Fondsenavond zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij ons goed voorbereiden. Daarom dien je, voordat je naar het spreekuur komt, aan te geven welke concrete projecten/ideeën je hebt, waarvoor je precies financiering zoekt en wat jouw vragen zijn. Hiervoor zal na aanmelding een intakeformulier worden aangeleverd.

Deelnemen

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan tijdig aan, door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com en info@more-projectbegeleiding.nl. Onder vermelding van je naam, je initiatief, en je contactgegevens (e-mail/ telefoon). Ken je anderen die interesse hebben in deze Maatwerk Fondsenavond? Stuur dit bericht dan door in je netwerk.

Maandag 27 november

  • Onderwerp: Maatwerk advies fondsenwerving
  • Tijd:  19.00 – 20.00 uur
  • Locatie: Streekhuis Het Groene Woud,  Keefheuvel 1A Liempde
  • Kosten: € 50,- per project (excl. BTW).

Deze kosten zijn  inclusief de voorbereiding van het advies, waarbij je  initiatief wordt getoetst aan mogelijke fondsen en  een schriftelijke bevestiging van het gesprokene.

Een afspraak duurt maximaal 20 minuten. Aanmelden voor de Maatwerk Fondsenavond van 27 november kan tot 20 november.

Download hier de volledige uitnodiging.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud