Het Groene Woud TV online op nieuwe website

Publicatiedatum: 22 december 2011

Deze maand werden drie internet televisieprogramma’s opgenomen over al het mooie, goede en lekkere dat onze streek te bieden heeft. De eerste uitzending is vanaf 23 december te bekijken op deze geheel vernieuwde website. De tweede uitzending komt online op tweede kerstdag en met de derde uitzending sluiten we op oudejaarsdag 2011 af.

Het Groene Woud is een bijzonder gebied, maar eigenlijk ook gewoon overal om je heen. Als inwoner van Berlicum, Best, Biezenmortel, Boskant, Boxtel, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gemonde, Haaren, Helvoirt, Heukelom, Lennisheuvel, Liempde, Maaskantje, Middelrode, Moergestel, Nijnsel, Oirschot, Oisterwijk, Olland, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Spoordonk, Vught en Wijbosch woon je er zélf middenin. En kom je uit Eindhoven, Tilburg of ’s-Hertogenbosch? Dan is Het Groene Woud voor jou een bijzonder mooie achtertuin.

Ontdek Het Groene Woud (met een muisklik)
Ben je benieuwd naar wat er allemaal nog te ontdekken valt binnen de driehoek 's-Hertogenbosch-Eindhoven-Tilburg? Met de nieuwe website ben je snel beter thuis in het landschap en de natuurgebieden, activiteiten en streekproducten... klik en kies voor je eigen belevenissen in een heel vertrouwd én verrassend landschap. Het is via de site eenvoudig om alle foto’s en video’s over Het Groene Woud en discussies op de social media Twitter, Facebook, Flickr en Youtube te vinden én te delen.

Streekeigens in je directe omgeving én lekkere recepten
Vanaf begin 2012 kun je op de nieuwe site op een interactieve kaart van Het Groene Woud zoeken naar wat je interessant vindt om te ontdekken over, en in, je directe omgeving: streekproducten, natuurgebieden, routes om te wandelen/fietsen/paardrijden/skaten, en nog veel meer. Uiteraard allemaal in Het Groene Woud. Vanaf 23 december vind je op de site ook lekkere recepten van chef-kok Evert Thielen. Uiteraard komen de ingrediënten uit Het Groene Woud! De recepten komen ook aan bod op Het Groene Woud TV.

Het Groene Woud TV
Om al het moois en goede van onze streek nog maar eens extra in de etalage te zetten, zijn er dus ook drie internet televisieuitzendingen te bekijken via www.hetgroenewoud.com. De eerste uitzending werd opgenomen in Restaurant Molenwijk in Boxtel en staat vanaf 23 december online. De presentatie is in handen van Eric Kolen en Marieke Maas, met als sidekick boswachter Frans Kapteijns, allen bekend van Omroep Brabant. De tweede uitzending was het programma te gast bij Boshuijs Hermitage in Oisterwijk (vanaf tweede kerstdag te bekijken) en de laatste uitzending werd opgenomen in het Groot Duijfhuis in Liempde (vanaf oudejaarsdag te bekijken via www.hetgroenewoud.com). Gemene deler is dat het steeds gaat over onze prachtige natuur, boeiende cultuur(geschiedenis), heerlijke streekproducten, slimme bedrijvigheid en leuke activiteiten voor het hele gezin in Het Groene Woud.

Evaluatie
Vanaf 23 december komen de drie verschillende uitzendingen van Het Groene Woud TV online op hetgroenewoud.com. In januari worden de uitzendingen beoordeeld door professionals én inwoners van Het Groene Woud. Aan de hand van de resultaten van deze evaluatie wordt bekeken of internettelevisie over, voor en door Het Groene Woud een doorstart kan maken. Ook jij kan één van de juryleden worden.  Aanmelden voor de evaluatie van de uitzendingen kan nog tot 11 januari via tv@hetgroenewoud.com.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud