Informatieavond over fondsen - Stel al je vragen over jouw fondsenwerving!

Publicatiedatum: 03 september 2019

Het Groene Woud kent een grote groep betrokken inwoners. Ben jij zo iemand? Heb je of ben je betrokken bij een goed idee om Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken? Soms ontbreken de (financiële) middelen om de ideeën daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Streekhuis Het Groene Woud wil je hierbij ondersteunen, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten. Daarom wordt er op dinsdag 8 oktober een informatieavond over fondsen georganiseerd.

Initiatiefnemers gezocht

Ben je initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer of behoor je tot een vereniging of stichting in Het Groene Woud? Dan nodigen we je graag uit voor deze informatieavond. De informatieavond en fondsenspreekuren die vorig jaar zijn georganiseerd, bleken een groot succes. Vandaar dat deze ook in 2019 worden aangeboden. Streekhuis Het Groene Woud organiseert deze informatieavond samen met Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding uit Best. Marianne Muller ondersteunde eerder succesvol vele (grote) aanvragen in Noord-Brabant en in Het Groene Woud.

Kennis over fondsen

Heb je een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor de uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen (in de provincie, maar ook elders in Nederland) die hiervoor mogelijkheden bieden. Wat zijn fondsen, hoe werken ze en op welke specifieke thema’s richten ze zich? Deze informatieavond biedt je de gelegenheid om hierover meer kennis op te doen.

Dinsdag 8 oktober 2019

  • Onderwerp : Informatieavond over fondsen
  • Tijd : 19.00 - 21.30 uur
  • Locatie : De Helden van Kien, Bremhorst 1 te Sint-Oedenrode
  • Kosten : € 30,- p.p. (excl. BTW)

Vrienden van Het Groene Woud betalen € 15,00 p.p. (excl. BTW).
Word ook Vriend van Het Groene Woud, kijk op www.jouwgroenewoud.com
voor meer informatie.

Download hier de pdf van de uitnodiging.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Meld je voor 3 oktober aan door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com én info@more-projectbegeleiding.nl. Vermeld hierbij je naam, je initiatief en je contactgegevens (e-mail/telefoon). Om je op deze avond zo goed mogelijk van dienst te zijn, is een goede voorbereiding van belang. Daarom vragen we je om bij aanmelding de concrete casus/vraag aan te geven waarvoor aanknopingspunten bij specifieke fondsen worden gezocht.
Ken je anderen die interesse hebben in deze avond? Stuur dit bericht dan s.v.p. door in je netwerk.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud