Spin in het web Bernadette Roestenburg neemt afscheid van Het Groene Woud

Publicatiedatum: 21 december 2022

Met bloemen, attenties, mooie woorden en een welgemeend applaus heeft Bernadette Roestenburg woensdag 21 december afscheid genomen van Het Groene Woud. Bernadette was bijna 15 jaar actief als administratief ondersteuner en aanspreekpunt van de stichting.

Tijdens de afscheidsbijeenkomst in D’n Liempdsen Herd – tegenwoordig ook het huis van Het Groene Woud – werd Bernadette door velen geroemd om haar werk: Jeroen Naaijkens (voorzitter Stichting Landschap Het Groene Woud), Ger van den Oetelaar (voorzitter Landschapsfonds Het Groene Woud), Désiré van Laarhoven (wethouder gemeente Boxtel), Geert-Jan van Schijndel (adviseur) en Yvo Kortmann (oud-voorzitter Het Groene Woud) roemden allemaal de kwaliteiten van Bernadette: stiptheid, zorgvuldigheid en vrolijkheid. “Een echte spin in het web”, zo klonk het veelvuldig.

Van Jeroen Naaijkens kreeg Bernadette de ‘Groene Handdruk’ uitgereikt, een blijk van waardering voor mensen die zich hebben ingezet voor behoud en versterking van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in het prachtige gebied van Het Groene Woud.

De functie van Bernadette wordt vanaf 2023 ingevuld door Gidi Kroonen.

Bernadette gaat nu nog meer genieten van alle mooie dingen in het leven, waaronder haar kleinkinderen en haar vrijwilligerswerk voor Natuurwerkgroep Liempde.

Bernadette ontvangt de Groene Handdruk van Jeroen Naaijkens

 

Mooie woorden van Ger van den Oetelaar, Désiré van Laarhoven en Yvo Kortmann.

 

 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud