TOUR HGW: Twee bijzondere markten op 31 mei in Het Groene Woud

Publicatiedatum: 15 mei 2015

Op zondag 31 mei worden er twee bijzondere markten georganiseerd in de regio Schijndel. Op Camping & Bistro Het Goeie Leven kunnen bezoekers terecht op de feel good markt DI IS op de camping. Daarnaast wordt bij Winery & Herbs een ambachtelijke streekmarkt georganiseerd. Winery & Herbs is ook nog eens bezoekerscentrum van Het Groene Woud!

Ambachtelijke streekmarkt

Kom proeven, kijken en genieten op de ambachtelijke streekmarkt bij Winery & Herbs in Schijndel (Boxtelseweg 23). Op deze streekmarkt, midden in Het Groene Woud, staan diverse bedrijven met verse seizoensproducten uit de regio, schilderkunst, unieke leren tassen, sieraden en ambachtelijk gemaakte schoonheidsproducten. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten en op de terrassen is er live muziek. Hier kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. De streekmarkt is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.wineryandherbs.nl 

DI IS op de camping

Op Camping & Bistro Het Goeie Leven in Eerde (Vlagheide 8b) wordt de markt DI IS op de camping georganiseerd. Een sfeervolle feel good markt met kunst, fashion, vintage, kamperen, sieraden, massage, muziek, beauty en (h)eerlijk eten. Voor de kids zijn er volop speel- en ontdekmogelijkheden. Een fijne plek voor het hele gezin! Bezoekers zijn welkom 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.hetgoeieleven.nl  Beide markten zijn via een leuke fietsroute aan elkaar verbonden. Deze route is verkrijgbaar via www.route.nl door in de zoekbalk het routenummer 210088 in te voeren.

Goed doel: stichting Bambanani

Dit jaar worden er in het kader van het Van Gogh-jaar op diverse plaatsen zonnebloemen in Het Groene Woud gezaaid. Op de streekmarkt in Schijndel zijn ook zonnebloemen te koop. De opbrengst hiervan gaat naar het 'food tunnel'-project van Stichting Bambanani. Ook de opbrengst van het waterproject van Camping & Bistro Het Goeie Leven gaat de komende maand naar dit goede doel. Bij dit project schenken ze de gasten geen waterproducten als Spa Blauw, maar alleen Brabants water uit de kraan. De vergoeding die zij hiervoor vragen gaat altijd naar het goede doel, ditmaal naar stichting Bambanani. De stichting zet zich in voor een betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika. 

Tour Het Groene Woud

De streekmarkt bij Winery & Herbs maakt onderdeel uit van Tour Het Groene Woud. Tour Het Groene Woud is in 2014 opgezet ter ere van het vijftienjarig bestaan van Het Groene Woud. Iets om trots op te zijn en daarom een reden voor een feestje! En dat is het zeker, want er zijn veel leuke en mooie evenementen onderdeel van de tour. Het Groene Woud zet de tour in 2015 door. Op de evenementen die onderdeel zijn van de tour, en dus ook op de streekmarkt bij Winery & Herbs, is Het Groene Woud aanwezig met haar promotiestand en springkussen. Alle evenementen die onderdeel uitmaken van de tour staan vermeld in de Tour Het Groene Woud kalender.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud