Word Vriend, win een boek! Winnaars juli-december 2022

Publicatiedatum: 17 januari 2023

Iedereen die Vriend is van Het Groene Woud maakt kans op een boek uit de collectie van Het Groene Woud. Elke maand wint één van de Vrienden van Het Groene Woud een boek. Onlangs heeft de trekking plaatsgevonden voor de tweede helft van 2022. De zes winnaars krijgen persoonlijk bericht van Het Groene Woud en kunnen een keuze maken uit de beschikbare boeken.

Wie Vriend is van Het Groene Woud draagt natuur, landschap, biodiversiteit en erfgoed een warm hart toe en wil een bijdrage leveren aan de eigen leefomgeving. Vrienden zetten die wens om in financiële steun; met hun bijdrage krijgt het landschapsfonds van Het Groene Woud middelen om projecten te ondersteunen die het landschap en de leefomgeving van Het Groene Woud mooier, aantrekkelijker en waardevoller maken. Meer dan 200 personen en bedrijven zijn al Vriend van Het Groene Woud.

Boekenactie

Vrienden van Het Groene Woud maken kans op een gratis publicatie over Het Groene Woud. Door Jeroen Naaijkens, voorzitter van Het Groene Woud, worden de prijswinnaars geselecteerd via een blinde loting onder de Vrienden van Het Groene Woud. Zij mogen een boek kiezen uit de collectie van Het Groene Woud. De gelukkige winnaars van de tweede helft van 2022 zijn: stichting De Gèsselse Kiosk, Harry Eijkemans, Inger Klein, Meijs Rentmeesterskantoor, Pim Rosendaal en Streekwerk. Zij hebben hiervoor persoonlijk bericht ontvangen van Het Groene Woud, om het door hen gekozen boek af te halen bij het streekhuis van Het Groene Woud in bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd in Liempde.

Aanmelden Vriend van Het Groene Woud

Vriend worden kan individueel maar ook als bedrijf of organisatie. Wil je ook Vriend worden van Het Groene Woud? Dat kan vanaf 50 euro per jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.jouwgroenewoud.com/vriend

 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud