Zaterdag 10 april: Geeldersdag in Het Groene Woud

Publicatiedatum: 13 maart 2022

ARK Natuurontwikkeling organiseert op zondag 10 april 2022 de allereerste Geeldersdag, midden in Het Groene Woud. Van 10.00 – 17.00 uur is iedereen van harte welkom om dit unieke leembos (opnieuw) te leren kennen. Op deze dag kan jong en oud genieten van de schatten van natuurgebied De Geelders. De bijzondere natuur ontdekken? Interesse in de cultuurhistorie van dit unieke leembos? Zelf zien, horen, voelen en ruiken wat de natuur in De Geelders allemaal te bieden heeft? Tijdens de Geeldersdag is hiervoor alle ruimte! 

Veel vrijwilligersorganisaties uit Het Groene Woud, die vaak al jaren in De Geelders actief zijn, laten je tijdens de Geeldersdag de verschillende dimensies van De Geelders zien met leuke doe-, kijk- en luisteractiviteiten voor kinderen en volwassenen. Het belooft een boeiende dag te worden waarop ontdekking, verrassing en verwondering centraal staan. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Cadeautje

Wie op 10 april naar de Geeldersdag komt, krijgt het ARK-boekje ‘Welkom in De Geelders’ cadeau. Het staat boordevol wetenswaardigheden over de natuur, de cultuurhistorie en het erfgoed in dit unieke leembos. Ook de menselijke inspanningen krijgen aandacht. Want mede dankzij alle vrijwilligers die hier actief zijn, kan De Geelders voor de toekomst bewaard blijven.

De Geeldersdag is een initiatief van ARK Natuurontwikkeling.
Houd voor updates over het programma en meer informatie onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram.

Beeld: De Geelders in Het Groene Woud. Foto: Arno Braam.

 

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud