Bezoek Het Groene Woud en win!

Publicatiedatum: 08 juli 2020

Je kunt tot en met 1 oktober 2020 mooie prijzen winnen als je projecten van het Kloppend Hart in Het Groene Woud bezoekt. Daar zijn er maar liefst vijftig van, verzameld op een routekaart die te vinden is op www.groenewoud.com/kloppendhart. Het enige wat je hoeft te doen: selfies bij deze projecten maken en ze delen via social media.

Het uitvoeringsprogramma Kloppend Hart van Het Groene Woud startte in 2014 en is in juni 2020 afgerond. Overheden, (vrijwilligers)stichtingen, ondernemers en enthousiaste bewoners werkten intensief samen om het landschap allure te geven. Dit resulteerde in aaneengesloten en toegankelijke natuurgebieden, groot wild, gastvrije kernen en tot leven gewekt erfgoed.

Zichtbare resultaten

Op vijftig locaties zijn de resultaten van die inspanningen duidelijk terug te zien. Van grazende edelherten en een ecoduct over de spoorlijn Eindhoven-Boxtel tot tientallen opgeknapte boerenschuren op authentieke erven. En van het heringerichte dorpscentrum van Liempde met Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd tot de realisatie van Natuurpoort De Scheeken in De Vleut dat ook dienst doet als Groene Poort naar Het Groene Woud. Verder ligt er sinds enkele jaren een nieuw en veilig wandel- en fietspad langs de Bobbenagelseweg in Sint-Oedenrode en vind je op tal van plaatsen kunst in het landschap zoals bij Kasteel Stapelen in Boxtel en op het terrein van de duurzame projectinrichter Koninklijke Ahrend in Sint-Oedenrode.

Bezoek en win!

Alle projecten zijn verzameld op een routekaart. Hierop vind je projectbeschrijvingen en vijftig locaties om te bezoeken, te voet, per fiets of met de auto. De komende maanden maak je met jouw bezoek kans op mooie prijzen. In de prijzenpot:

  • 1x weekendverblijf bij Cultuurlogies Looeind in Liempde voor 2 personen (twv 140 euro);
  • 1x bronstexcursie voor 2 personen (twv 25 euro);
  • 3x cadeaupakket D’n Liempdsen Herd (twv 15 euro).

Winactie: zo doe je mee

De spelregels voor deze winactie:

  • maak bij minstens tien van de locaties die op de routekaart staan een selfie;
  • deel de selfies vóór 1 oktober 2020 via Facebook of Instagram;
  • voeg aan je posts de hashtag #routekloppendhart en #inhetgroenewoud toe, plus de locatie ‘Het Groene Woud’.

Je bent van harte welkom in het Kloppend Hart van Het Groene Woud. Veel succes!

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud