De website van Het Groene Woud is vernieuwd

Publicatiedatum: 20 december 2023

Het vertrouwde adres www.hetgroenewoud.com blijft ongewijzigd, maar verder is de website van Het Groene Woud behoorlijk veranderd.

Een zogenaamde ‘landingspagina’ biedt iedere online bezoeker aan Het Groene Woud een keuze:

  • Kies voor GEBIED wanneer je wilt weten Wat, Waar en Wie Het Groene Woud is en welke natuurgebieden er te vinden zijn.
  • Kies voor ORGANISATIE wanneer je wilt weten wat Stichting Het Groene Woud en het Landschapsfonds van Het Groene Woud precies doen en hoe je Het Groene Woud als particulier of bedrijf kunt steunen.
  • Kies voor PROJECT wanneer je wilt weten met welke projecten Het Groene Woud op dit moment bezig is of bij betrokken is en welke projecten vanuit Landschapsfonds Het Groene Woud op dit moment worden en in het verleden werden gesteund.
  • Kies voor TOERIST wanneer je Het Groene Woud bezoekt en wilt weten wat er toe doen is, waar mooi kunt wandelen of fietsen en waar je kunt eten of slapen.

Bovenaan alle pagina’s onder projecten staat een nieuwe PROJECTENKAART. Deze projectenkaart heeft een archieffunctie en maakt het voor iedereen mogelijk om alle informatie over lopende en afgeronde projecten terug te vinden.

Deze projectenkaart maakt het ook mogelijk dat projectleiders, vrijwilligers en andere geïnteresseerde personen of organisaties met elkaar in contact treden om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Dit zorgt voor inspiratie en kruisbestuiving en uiteindelijk voor meer projecten en dus voor versterking van Het Groene Woud. 

De projecten zijn onderverdeeld in vijf categorieën (waarbij aan een project soms meerdere categorieën zijn toegekend): Natuur en landschap (groen), Erfgoed (blauw), Educatie (oranje), Boeken (paars) en Voedsel (rood).

Meer over het gebruik van deze projectenkaart is HIER te lezen.

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud