Groene Handdruk van Het Groene Woud voor Natuurgroep Gestel

Publicatiedatum: 19 juli 2023

Onlangs heeft Natuurgroep Gestel een welverdiende Groene Handdruk ontvangen van Het Groene Woud. Namens het bestuur van Stichting Landschap Het Groene Woud werd de trofee door Jeroen Naaijkens overhandigd aan de voorzitter van Natuurgroep Gestel, Angela Heetvelt.

Dat gebeurde tijdens de feestelijke viering van het 30-jarig bestaan van Natuurgroep Gestel bij Kasteel Haanwijk.

Natuurgroep Gestel is een erg actieve vereniging die zich als sinds 1993 inzet voor natuur en landschap in alle kernen en het buitengebied van Sint-Michielsgestel. 

Compliment

Een Groene Handdruk is een welgemeend compliment aan iemand die zich vrijwillig inzet voor het bevorderen van natuur, landschap, biodiversiteit en/of erfgoed in zijn/haar directe omgeving. Omdat Het Groene Woud het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor het mooier maken van ieders eigen leefomgeving belangrijk vindt. De Groene Handdruk bestaat uit een fysieke trofee en een geldbedrag van 350 euro. Dat bedrag mag door de ontvanger worden besteed aan een zelf te bepalen goed doel. Vaak is dat iets wat goed past binnen de activiteiten waar hij/zij/de organisatie mee bezig is.

Meer info

Voor meer informatie over Groene Handdrukken kun je contact opnemen met Johan van Cuyck, medewerker van Het Groene Woud, via 06-18303473 of info@hetgroenewoud.com.

Voorzitter Angela Heelvelt en Michel van de Langenberg van Natuurgroep Gestel

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud