Informatieavond over fondsen op 19 november - Stel al je vragen over fondsenverving!

Publicatiedatum: 07 november 2019

Veel inwoners van Het Groene Woud voelen zich betrokken bij hun mooie omgeving. En hebben ideeën over hoe die omgeving nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken. Nationaal Landschap Het Groene Woud wil daarbij graag ondersteunen door het organiseren van bijeenkomsten, zoals een Maatwerk Fondsenavond. Ben je een initiatiefnemer - particulier, (sociaal) ondernemer, vereniging of stichting - in Het Groene Woud. En heb je een speciale vraag over het werven van fondsen voor de financiering van jouw initiatief? Meld je dan aan voor de Maatwerk Fondsenavond op 19 november. Je krijgt dan een advies op maat over de mogelijkheden voor het werven van fondsen.

Advies op maat

Dinsdagavond 19 november wordt een Maatwerk Fondsenavond georganiseerd. Doel is om meer kennis over fondsen te verkrijgen, specifiek van toepassing op jouw initiatief en daarmee de realisatie van jouw projectidee dichterbij te brengen. Heb je een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen in Nederland die hiervoor wél mogelijkheden bieden. Nationaal Landschap Het Groene Woud organiseert samen met Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding uit Best deze Maatwerk Fondsenavond. Marianne Muller ondersteunde eerder vele grote projectaanvragen in Noord-Brabant en in Het Groene Woud.

Aanmelden initiatief

Om je op de Maatwerk Fondsenavond zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij ons goed voorbereiden. Daarom vragen we je om, voordat je naar het spreekuur komt, aan te geven welk concreet project/idee je hebt, waarvoor je precies financiering zoekt en wat jouw vragen zijn. Hiervoor zal na aanmelding een intake-formulier worden aangeleverd. Deze informatie ontvangen wij graag uiterlijk 16 november.

Dinsdag 19 november 2019

  • Onderwerp: Maatwerk Fondsenavond
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Streekhuis Het Groene Woud, Keefheuvel 1A Liempde
  • Kosten: € 50,- per project (excl. BTW). Deze kosten zijn inclusief de voorbereiding van het adviesgesprek, waarbij je initiatief wordt getoetst aan mogelijke fondsen en een schriftelijke bevestiging van het besprokene.

Een adviesgesprek duurt maximaal 20 minuten. Aanmelden voor de Maatwerk Fondsenavond van 19 november kan tot 14 november.

Deelnemen

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan tijdig aan, door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com en info@more-projectbegeleiding.nl. Onder vermelding van je naam, je initiatief en je contactgegevens (e-mail/telefoon). Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging van inschrijving. Alleen met deze bevestiging (en na betaling van het verschuldigde bedrag) kun je deelnemen aan de avond. Ken je anderen die interesse hebben in deze Maatwerk Fondsenavond? Stuur dit bericht dan door in je netwerk.

De gehele uitnodiging in pdf is HIER te downloaden.

Let op: Alle presentaties die tijdens een Informatieavond Fondsenweving worden vertoond zijn op deze pagina te downloaden (onder 'Kennisdossier fondsen').

Share this article

 

Overige berichten

... in Het Groene Woud